post

Машина за оргазъм, която може да доведе една жена до върховното удоволствие и то – с едно натискане на бутон. При това – дори от партньор, който са намира на километри разстояние. Всичко това може и да ви звучи като научна фантастика, но вече е факт.

Става въпрос за специален електрончне “секс” чип, който вече е патентован в САЩ от анестезиолога и специалист в областта на болката др. Стюарт Милой. При това, той е открил необичайното свойство на чипа съвсем случайно при рутинна операция за премахване на болката на своя пациентка.

Ученият е използвал имплантирани електроди в гръбначния стълба на пациентката, за да стимулира нейната нервна система с електрически импулси, които да потушат болките й. По време на операцията обаче, за изненада на доктора, тя е започнала да се държи странно и да се усмихва.

Сега ученият възнамерява да използва новото си откритие за терапия на жени, които страдат от невъзможност да получават оргазъм. Все още обаче няма особено много желаещи. причината ли – сещате се, имплантирането на електроди в гръбначния стълб не е много популярна и желана процедура.

orgasm-machine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *