post

 

Утре започва водещото кариерно изложение за квалифицирани кадри – Career Show 2021. Събитието ще се проведе в хибриден формат в 2 последователни дни – на живо на 29 септември в Sofia Event Center (мол Paradise Center) и онлайн на 30 септември.

 

На събитието ще се влючат водещите работодатели у нас, които ще представят актуалните предложения за работа за специалисти в повече от 60 сектора. На Career Show 2021 ще намерите предложения за професионално развитие за хора с разнообразен опит и умения. Част от фирмите, с които ще можете да се срещнете лично по време на събитието са:

  • IT: vmWare, Codix, Amadeus, Next Solutions, Nexo, Nielsen, Modis, Tek Experts, DevriX
  • Финанси: Райфайзенбанк, ProCredit Bank, банка ДСК, Българска народна банка
  • Аутсорсинг: Alorica, Telus International Europe, Sutherland, Sensata
  • Търговия и логистика: LIDL, Kaufland, METRO, Lilly дрогерия, Cargotec, Cargill
  • Телекомуникации и инженерство: Telenor, А1, Melexis, Geotechmin

 

Пълният списък с компаниите-изложители на Career Show 2021 можете да видите на careershow.bg/exhibitors/

 

“Изключително сме развълнувани, че след едногодишна пауза отново можем да се върнем към събитията на живо. Екипът ни е зареден с нова енергия, идеи и вдъхновение, които нямаме търпение да споделим с всички участници. Career Show 2021 ще бъде незабравимо изживяване за всеки, който се стреми да развива професионалните си и лични умения и да покорява нови кариерни върхове. Онлайн форматът на събитието запазихме за тези участници, които не могат да бъдат в Sofia Event Center, защото вярваме че физическите граници не трябва да бъдат пречка за пълноценното развитие”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

 

Участниците, които не търсят активно работа, могат да се включат в целодневна програма с водещи лектори. Тя включва разнообразни лекции, уъркшопи и дискусии за успешна кариера и щастлив живот. Своя професионален опит и съвети ще споделят доказани експерти от света на бизнеса и обществения живот като Левон Хампарцумян, шеф-готвачът Силвена Роу, ТВ водещата Десислава Стоянова, младият режисьор и влогър Крис Захариев. Феновете на високите технологии и науката ще разберат последните тенденции в роботиката, финтех индустрията, софтуерното инженерство, биомедицината и др. Цялата програма можете да видите на careershow.bg/program.

 

Участието в Career Show 2021 e абсолютно безплатно след задължителна регистрация на: careershow.bg/register/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *