post

 

 От тази седмица Samsung стартира продажбите на българския пазар на модела Galaxy XCover4s – най-новото попълнение в продуктовата серия на издръжливите Galaxy XCover. Новият Galaxy XCover4s предлага мощна нова камера и обновен процесор за подобрена производителност, като същевременно запазва характерната си отличителна здравина.

 

Удобство на върха на пръстите ви

Пускането на Galaxy XCover4s на пазара приветства връщането на специалния XCover бутон, който позволява на клиентите да персонализират напълно приложенията, които използват най-често – от активирането на LED фенерчето до стартирането на камерата на устройството, всичко това може да се активира само с едно натискане.

Функционалност и дълготрайност на следващото ниво

Galaxy XCover4s представя подобрения в ежедневната ползваемост, предлагайки обновен осемядрен 1.6GHz процесор и 32 GB вътрешна памет с възможност за допълнително разширяване, което е с два пъти повече от неговия предшественик.

 

Камерата в устройството също е подобрена с мощна 16-мегапикселова основна камера с функция за бързо стартиране, която ви осигурява мигновена реакция, само с двукратно натискане на Home бутона.

 

XCover4s е сертифициран по IP68[1] и е подложен на стрес-тест по военния стандарт на САЩ[2], като гарантира, че е проектиран така, че да издържа на всяка екстремна среда, в която го използвате.

 

Част от Galaxy семейството

Galaxy XCover4s, като част от семейството на Galaxy, идва с предварително инсталирана  най-новата версия на Android Pie OS, която осигурява цялостно Galaxy изживяване и включва ключови услуги от екосистемата на Samsungл

 

Galaxy XCover4s е наличен в търговската мрежа в черен цвят на цена от 499 лв.

 

За повече информация относно Galaxy XCover4s посетете www.samsung.com/bg.

 

[1] IP68 рейтинг: Водоустойчив в до 1,5 метра прясна вода до 30 минути и защитен от прах, мръсотия и пясък.

[2] MIL-STD 810G е стандартизирана форма на тестване, разработена от американската армия за точно оценяване на възможностите на устройството.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *