post

Представете си този сценарий: прибирате се вкъщи и паркирате електрическата си кола в гаража. Настроили сте термостата си от приложението на телефона, така че температурата да е приятна докато прекрачите прага. Вашият робот-прахосмукачка преминава покрай вас на път за станцията за зареждане, програмиран да приключи почистването си до 17:30 часа, за да не ви безпокои, когато се приберете у дома. Казвате на Google асистента ви да включи любимия ви плейлист, докато се заемате да приготвяте вечеря. Изведнъж телефонът ви светва с известие от охранителната система – забравили сте да затворите вратата на гаража след себе си. С едно докосване на екрана ви тя се затваря.

Преди 20 години тази сцена би изглеждала като нещо от футуристичен научнофантастичен филм. Сега това е реалистичен сценарий в хиляди домове, благодарение на качествените технологични иновации на Xiaomi. Мисията на бранда е да ги направи достъпни за всеки, като компанията ежедневно работи в тази посока с цел да отговори на желанията на потребителите.

Повече забавление и по-малко работа

След изтощителен пълен работен ден последното нещо, което ни се иска, е да прекараме още толкова време в домакинската работа. Поради тази причина, въвеждането на няколко подобрения в дома значително биха го превърнали от поредното задължение в място за пълноценна почивка. Точно затова от Xiaomi предоставят прахосмукачката робот Mi Robot Vaccum-Mop 2, който е способен да ви замени напълно в почистването, сканирайки дома ви и изпълнявайки го като професионалист – до последната фина прашинка. И понеже това не е достатъчно за пълноценна и непрекъсната почивка, Mi Robot Vaccum-Mop 2 притежава и функция моп, която чисти прах и всякакви петна.

След като се снабдите с Mi Robot Vaccum-Mop 2 е важно и да помислите за нещо, което повечето от нас забравяме – чистият въздух в дома е първостепенен, за да сме здрави и да се чувстваме добре през целия ден. Компактният пречиствател за въздух Xiaomi Smart Air Purifier 4, притежаващ редица режими на пречистване като нощния режим за по-добър сън, елиминира замърсителите във въздуха в дома ви, застрашаващи здравето ви.

Освен това, можете да управлявате и двете смарт устройства Mi Robot Vaccum-Mop 2 и Xiaomi Smart Air Purifier 4 от мобилния си телефон, за да поддържате дома си изряден дори когато не сте у дома и за да не ви създават неудобство, когато си почивате.

Интелигентните домашни устройства от Xiaomi са невероятно полезни продукти, които могат да ви спестят време, което в момента губите в отегчаващи рутинни задачи. Отменяйки ви в тях, ще ви остане повече време да се насладите на почивката и любимите си хобита.

Продуктите на Xiaomi са налични в партньорската мрежа на бранда, в оторизирания магазин в Paradise Center, ниво 0, както и в официалния онлайн магазин https://mi-bulgaria.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *