post

32-ма участници ще се борят за шампионската титла в турнира по виртуален футбол LG Pro Evolution Soccer 2011. Състезанието по най-популярната в света компютърна футболна игра ще се проведе на 21 ноември 2010 г. (неделя) от 12 часа в „Сердика Център София”, на етаж -1, пред магазин Пикадили. То се организира от „Пулсар” ЕООД със съдействието и наградите на LG Electronics.

Право за участие получават първите 32 фена, регистрирали се наtournaments@pulsar.bg или в магазините от веригата Pulsar Games. Единственото изискване е играчите да имат навършени 3 години.

Регламентът предвижда 10-минутни срещи по двойки, като съперниците ще бъдат определяни на томболен принцип. При равен резултат в редовното време мачът се разрешава с дузпи.

Победителите ще продължат в следващия кръг на принципа на директните елиминации до определяне на шампиона в LG Pro Evolution Soccer 2011. Състезанието ще се проведе при стриктно съдийство и съблюдаване на Fair Play правилата.

Победителят в LG Pro Evolution Soccer 2011 ще отнесе у дома си супер тънък 22’’ LED монитор LG E2260, а неговите подгласници на 2-ро и 3-то място ще си тръгнат с външни твърди дискове с капацитет 500 GB.

Осигурени са и пет утешителни награди – компютърни мишки с логото на LG. Всеки участник в турнира ще получи и много тематични награди от фирма „Пулсар”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *