post

 

Живеем в епоха на технологии, скорости и по-бързи интернет връзки и това вече не е новост за никого. Свидетели сме на бързото развитие на технологгите и устройствата, както и по-високите очаквания за потребителите, които искат да се насладят на най-доброто изживяване – независимо дали говорим за игри, забавления, развлекателни дейности, eжедневни дейности,  работа  в офиса или от вкъщи.

TP-Link непрекъснато инвестира в развитието на продуктите на бъдещето, а широката гама от устройства обхваща всички необходими области, така че потребителите да могат да изберат най-ефективният вариант за тях, в зависимост на техните специфични нужди и интереси.

Какво е стандартът Wi-Fi 6?

На първо място, говорим за стандарт, който се отнася до производителността на безжичната интернет връзка. Номер 6 показва, че това е шесто поколение Wi-Fi и в сравнение с предишните версии предлага на потребителите по-високи скорости и с 40% по-бързи връзки в сравнение със стандарта Wi-Fi 5. Wi-Fi 6 е по-бърз, с по-голям капацитет и подобрена енергийна ефективност.

Няколко причини, поради които може да искате да преминете към Wi-Fi 6:

  • Много по-бърз е: Скоростта на поточно предаване е увеличена до 1,2 Gbps – 20% по-бърза от гигабитова връзка чрез Ethernet кабел. Максималната скорост достига 9,6 Gbps и, разбира се, изисква съвместими устройства, които могат да осигурят най-доброто изживяване;
  • Повече свързани устройства и гладко изживяване: броят на свързаните устройства може да повече от 200 в един дом, без да се намалява индивидуалната производителност свързаните крайни устройства. OFDMA технологията изчислява необходимата честотна лента за всеки клиент и изпраща данните едновременно, така че всичко да протича гладко.
  • Повишена сигурност със стандарта WPA3
  • По-ниска консумация на енергия за терминалните устройства
  • Съвместимост със съществуващи устройства от предишни поколения Wi-Fi и висока производителност
  • Конкурентни игри и неограничено забавление дори при 8K резолюция

Геймингът се превърна в основна част от живота на много хора, особено в настоящия контекст, в който всички почувствахме необходимостта да се посветим на хоби, което осигурява релакс, и което можем да практикуваме безопасно в собствения си дом.

 

В този смисъл,  бързата и стабилна връзка е от съществено значение за непрекъснатите игрови сесии. С Archer AX11000 от TP-Link потребителите се възползват от следващото поколение Wi-Fi 6, което осигурява 12 Wi-Fi скорости над 10 Gbps, открива и оптимизира игровите потоци, за да осигури уникално изживяване и без латентност, осигурява продължителност на играта и реално разпределение на времеви мрежови ресурси с помощта на специални функции.

Живеем в ерата на качественото видеосъдържание, с висока взискателност по отношение на качеството на необходимата връзка. Стандартът Wi-Fi 6 решава този проблем, тъй като благодарение на изключителната скорост и стабилност елиминира прекъсванията. С моделите Archer AX6000 и Archer AX73 потребителите се възползват от новото поколение Wi-Fi 6 с гарантирана по-висока производителност, увеличена скорост и максимално покритие за целият  дом.

Непрекъсната производителност и връзка за цялото семейство

Независимо дали работят от вкъщи или от офиса, потребителите се нуждаят от стабилни връзки, свързаност с няколко устройства едновременно и ненатоварване на мрежата. С Wi-Fi 6 рутерите Archer AX50, Archer AX20 и Archer AX10 , както и Wi-Fi 6 mesh системите  Deco X60 и Deco X20 потребителите винаги ще имат най-високи скорости, увеличен капацитет и ще се възползват от намаленото претоварване на мрежата.

Мesh мрежа достъпна за всеки

С удължителите на обхват RE605X и RE505X от TP-Link потребителите могат да създадат своя собствена Mesh мрежа, използвайки съществуващия рутер. Устройствата са  оборудвани с най-новата безжична технологи Wi-Fi 6, предлагат по-бързи скорости, по-голям капацитет и пълно покритие чрез свързване към OneMesh рутер.

В допълнение, RE605X и RE505X предлагат и Gigabit Ethernet порт за по-бързи кабелни връзки за смарт телевизори, компютри и игрови конзоли.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *