post

Какви са възможностите пред компаниите да се справят с предизвикателството “съхранение на данни”, кои са най-новите тенденции на този пазар, както и защо центровете за данни са наричани “трезорите на XXI век” – това са само част от въпросите, които ще получат отговори на форума “Дигитална трансформация: IT предизвикателства. Облачни и Дейта център решения. All Flash технологии. HCI”.

Събитието, организирано от системния интегратор eFellows и NetApp в партньорство със сп. Enterprise, ще се проведе на 16 април 2019 г. (вторник), от 09:00 часа, в хотел “Хилтън”, София. Участието в него е безплатно, след предварителна регистрация.

Присъстващите на форума ще имат възможността да се запознаят със стратегията за изграждане на центровете за данни (DC), базирани на NetApp технологии, както и с цялата продуктова гама на NetАpp и All Flash. Ще бъдат разгледани и начините за архивиране и възстановяване на данни след инцидент (Disaster recovery and archiving) както и синхронизирането на данни към и от облака. Пред участниците ще бъде презентирана Hyper Converged Infrastructure (HCI) – гъвкава, скалируема архитектура за изграждане на центрове за данни от следващо поколение.

По време на събитието ще бъде представено изследване на пазара на съхранение на данни, кой и защо инвестира в решения за съхранения на данни, кратък обзор с фокус върху тенденциите, както и ключовите участници и бъдещия потенциал на сектора. Лектори ще бъдат професионалисти от IT сферата, IT архитекти и дългогодишни практици от тази област, които ще представят експертни решения и възможностите за решаване на реални практически казуси.

Очаква се в събитието да се включат системни администратори, IT специалисти, CIO, COO, IT мениджъри, както и мениджъри по сигурността на компании. Форумът е насочен към професионалисти, заинтересовани от съхранение, обработка и запазване на данни, и организации, които искат да разработят и внедрят центрове за данни от следващо поколение. Сред секторите, за които събитието представлява интерес, са финансовият – банки, пенсионни дружества, застрахователи, инвестиционни посредници, както и компании от реалната икономика, търговски и дистрибуторски фирми, фармацевтични дружества. Събитието ще е подходящо и за представители на държавната администрация (структури, търсещи решения в областта на сигурността на данните) и държавни агенции (национална сигурност, земеделие, европейски фондове).

Форумът е част от поредицата събития под бранда MySuccess на сп. Enterprise, който от 2010 г. насам продуцира специализирани събития по актуални теми за малкия и среден бизнес. Допълнителна информация, програма, лектори и регистрация за събитието можете да намерите тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *