post

Услугата за четене и слушане на електронни книги и подкасти Bookmate e новото допълнение към дигиталните услуги, които клиентите на Теленор могат да добавят в позиция за дигитални услуги към абонаментния си план Тотал+ или като допълнителен пакет към абонаментен план.

Bookmate предоставя достъп до заглавия на над 15 езика, както и до аудио книги, комикси и подкасти. Със старта на услугата за абонатите на Теленор, Bookmate започва предлагането и на книги на български език. В момента има над 100 заглавия на български, а до шест месеца броят им се очаква да нарасне до над 300.

Bookmate може да се ползва чрез мобилно приложение за iOS и Android за смартфони и таблети. Услугата позволява потребителите да създават лични колекции от книги и цитати и бележки към тях, които да споделят с други потребители. Няма ограничение в броя на изслушаните или прочетени книги.

Услугата може да се активира чрез включването ѝ в позиция за дигитална услуга от план Тотал+ или като допълнителен пакет на цена от 8,99 лв. на месец, като всеки нов потребител на услугата може да я изпробва безплатно за един месец. Цената през вторите 12 месеца от договора на абонатите на Тотал+, които включат Bookmate в позиция за дигитална услуга, е 6,99 лв. Абонатите на плановете Тотал+, в които e включен достъп до дигитални услуги, трябва да направят своя избор и да ги активират чрез мобилното приложение MyTelenor. За целта е нужно да свалят и инсталират най-новата версия на приложението.

Пълна информация за тези и други предложения е налична на официалната страница на Теленор www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123, както и във всеки магазин на оператора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *