post

СТеленор добавя нови приложения и платформи към трафик пакетите, достъпни за абонатите на плановете Тотал+, както и нова дигитална услуга, която може да се добави в позиция за дигитални услуги с абонамент или като допълнителен пакет към абонаментния план. Трафик пакетът Чат вече включва и чат платформата за геймъри Discord, както и бизнес насочените приложения за комуникация и споделяне Cisco Webex и Zoom.

Трафик пакетът Социални мрежи вече носи името Социални Мрежи и Новини и включва трафик до имейл платформите abv.bg и mail.bg, както и до сайтовете Dnevnik.bg, Capital.bg и Investor.bg. Част от трафик пакетa Видео вече са и платформите Vbox7 и Nova Play. Включените до момента услуги в трафик пакетите остават непроменени, като абонатите, които вече имат активирани трафик пакети, не се налага да правят допълнителни настройки, за да използват трафик към новите услуги в пакетите.

Трафик пакетите, които се предоставят с определени абонаментни планове на Теленор, включват по 10 000MB мобилен интернет за достъп до конкретни сайтове или ползване на съответните приложения на месец.

Теленор предлага и абонамент за нова дигитална услуга – достъп до онлайн съдържанието на изданието за политика, бизнес и икономика „Капитал“ както през уебсайт, така и през мобилното приложение. Услугата може да се активира чрез включването ѝ в позиция за дигитална услуга от план Тотал+ или като допълнителен пакет на цена от 11,99 лв. на месец, като всеки нов за тази услуга потребител може да я изпробва безплатно за един месец. Също така бизнес клиентите на Теленор могат да се абонират за пакета Капитал PRO, включващ допълнителни бизнес доклади и финансови резултати, на цена 28,99 лв. на месец.

Абонатите на плановете Тотал+, в които са включени трафик пакети и достъп до дигитални услуги, трябва да направят своя избор и да ги активират чрез мобилното приложение MyTelenor. За целта е нужно да свалят и инсталират найновата версия на приложението. Пълна информация за тези и други предложения е налична на официалната страница на Теленор www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123, както и във всеки магазин на оператора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *