post

По време на онлайн събитието BEYOND SMART, организирано от Taiwan Excellence, пет компании лидери в производството на металорежещи машини представиха водещите тенденции в областта пред представители на бизнеса и медиите от десетки държави.

Гостите на BEYOND SMART имаха възможността да се докоснат до света на върховите постижения и иновациите в областта, благодарение на лекторите Jolly Wu от Tongtai Machine & Tool Co, Милоу Лин от Fair Friend Enterprise Co, Ерика Цай от Buffalo Machinery Co, Esme Chen от L&L Machinery Industry Co и Морис Чанг от Hiwin Technologies Corp.

Машините са неразделна част от производствения процес и промишлеността, особено за компаниите, които разчитат на взаимозаменяеми компоненти. Областите на приложение са основно в автомобилната индустрия, машиностроенето и задвижващата техника. Именно Тайван е сред лидерите в производството на такъв тип машини през последните 60 години, тъй като държавата има достъп до най-добрите технологии, висококвалифицирани специалисти в сферата на проектирането, изграждането и използването на металорежещи машини и системи, както и проектанти и изследователи в областта.

Официален партньор на събитието BEYOND SMART за България е Тайвански търговски център – София, международен клон на ТАЙТРА за насърчаване на търговията и инвестициите между Тайван и България.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *