post

Ъпдейт: Победител в играта на Game Evolution и Pixelmedia.bg е Веселин Горанов от София! Честито 🙂

Ъпдейт: Крайният срок на играта се удължава до 11 септември, включително!!

Искате ли да станете собственик на този професионален гейминг пад ROCCAT Taito Shiny Black Gaming Mousepad? Включете се в играта на най-голямото геймърско събитие Game Evolution и технологичната медия Pixelmedia.bg!

Участието е лесно: всичко, което трябва да направите, е да отговорите в коментарите под този пост на въпроса: Коя е любимата ви видеоигра? И един от вас ще спечели чрез жребий мауспад за професионален гейминг. Важно уточнение: пишете в коментара и мейла си, за да можем да се свържем с Вас, в случай, че спечелите! Краен срок за включване с коментари – 9 септември 2016 г., включително.

За събитието

Game Evolution е най-мащабното гейм събитие през 2016 г. с гарантиран награден фонд от 21000 лв. и безброй предметни награди. Ще се проведе от 9 до 11 септември в зала Арена Армеец. Дисциплините включват League of Legends, Counter Strike, HeartStone, Overwatch, FIFA2016 и WarCraft III. Ще има също денс бетъли, стрийт баскетбол и много други забавления.

Повече за наградата:

С повечето текстилни падове за мишка трябва да изберете между контрола или скоростта, но не и с Roccat Taito. Той предлага уникална термично обработена текстилна повърхност, която балансира перфектно бързото плъзгане и прецизността. Roccat Taito King-Size 3mm е изработен от висококачествени материали, за да издържи максимално дълго и при интензивно ползване. Падът е снабден с гумирана основа, за да не помръдва от бюрото ви дори и при най-резките движения на ръката и мишката. Roccat Taito King-Size 3mm е най-големият в серията и е с размери: 455мм X 370мм X 3мм.

7 thoughts on “Спечели гейм пад ROCCAT Taito с играта на Game Evolution и Pixelmedia.bg

  1. Любимата ми игра е Civilization – всички й серии.
    Толкова много цивилизации съм изградила и съм прекарала толкова много вечери в нейния необятен свят, даже имам и нейна настолна версия.

    Като цяло съм фен на стратегическите и походови стратегии.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *