post

Предполага се, че Xiaomi 12T Pro ще е ребрандирана версия на Redmi K50 Ultra с някои промени. Очаква се компанита да го представи тези дни, но реална снимка, публикувана от Phonandroid разкри неговата 200 МР камера.

Както може да се види на изображението, модулът на камерата е идентичен с този на Xiaomi 12 Pro. Основният сензор обаче изглежда по-голям.

Отстрани е изписано “200 МР” с удебелени букви, което потвърждава, че телефонът наистина ще разполага с 200 МР сензор. Всъщност той ще е първият модел на Xiaomi, който може да се похвали с такава камера.

Вероятно самият сензор е ISOCELL HP1 на Samsung, който е и първият от този тип. Той ще е придружен от 8 МР ултраширок и 2 МР макро, тръвдят слуховете. Дисплеят на Xiaomi 12T Pro ще е 6.67” OLED FHD+ със 144 Hz честота на опресняване и вграден сензор за пръстови отпечатъци.

Твъди се още, че устройството ще се захранва от Snapdragon 8+ Gen 1 с LPDDR5 RAM и UFS 3.1 памет. Батерията му ще е с капацитет 5000 mAh и поддръжка на 120 W бързо зареждане.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *