post

В ежедневието смартфоните имат своята светла и тъмна страна. Те предоставят незабавен достъп до познания и информация, помагат да поддържаме връзка с нашите приятели, освобождават ни от бюрото и компютъра, предоставят забавление и правят работата по-лесна – това са добрите страни. От друга страна, прекалено често седим втренчени в екрана, игнорирайки близките си, домашния любимец и хубавото време навън. Нервно проверяваме за нови известия дори и по време на семеен обяд или вечеря с приятели, или пък ставаме част от тези странни ситуации, когато телефонът ни започва да звъни в киното или по време на бизнес среща, или просто държим смартфона си в някой джоб и това създава неудобство. Как да променим този баланс и да подобрим живота си, като се откажем от тези вредни навици, свързани с използването на смартфона? Технологията идва на помощ, за да ни спаси.

Проблем:
Седите с часове със смартфона вместо да излезете навън и да се раздвижите малко. Кучето ви е забравило какво е разходка, вие не си спомняте какво значи да си във форма и скоро всичките ви дрехи ще трябва да бъдат заменени с по-голям размер.
Решението на Huawei Watch:
Сложете вашия умен часовник, пуснете Fit приложението и изберете дневната си цел! Благодарение на прецизния сензор за движение Huawei Watch ще може да следи вашата дневна активност, засичайки дали сте излезли на разходка, изкачвате стълби, тичате или тренирате, а с помощта на вградения сензор за измерване на пулса ще може да следи и него, запаметявайки също фитнес резултатите си. А какво се случва, ако сте забравили да излезете на разходка или да спортувате? Huawei Watch ще ви напомни каква е дневната ви задача и колко още ви остава, за да я постигнете.

Проблем:
Независимо къде сте и с кого сте, е трудно през цялото време да устоите на изкушението и да проверите за нови имейли, съобщения или известия. В ресторант с вашето семейство или на вечеря с приятели, съзнанието ви е някъде другаде и лесно създавате впечатления на отегчен човек или проявявате лоши маниери.
Решението на Huawei Watch:
В благодарение на Huawei Watch, който показва новите известия чрез свързания с него Huawei P9, няма да има нужда да гледате телефона си през цялото време. Часовникът ще показва интересните новости, задоволявайки нуждата ви да сте информиран и да знаете какво се случва, а вашето семейство и приятели ще видят, че не държите смартфона си на масата или не се опитвате тайно да погледнете под нея. Най-накрая те ще почувстват, че наистина сте там с тях и имат цялото внимание.

Проблем:
Телефонът ви звъни точно когато не трябва! Имате работна среща, но не можете да затворите, защото очакваното обаждане е важно? На кино сте, но смартфонът ви е все още включен, тъй като сте оставили децата с детегледачка, която трябва да звънне, ако нещо спешно се случи?
Решението на Huawei Watch:
Успокойте се и пуснете телефона си на „тих“ режим. Чрез връзката между Huawei Watch и Huawei P9 няма нужда всички около вас да разбират за входящо повикване: когато ново съобщение пристигне или имате обаждане, часовникът дискретно ще вибрира, изписвайки заглавието на съобщението, информация на изпращащия или на този, който се обажда. Ако това обаче не е обаждането, което очаквате, можете да го отхвърлите само с едно движение на пръста, лесно и удобно само от часовника, пращайки предварително генерирано съобщение.
Искате ли да проверите как Huawei Watch може да се справи с вашите смартфон проблеми? Сега може да го направите по-лесно от всякога.

huawei-watch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *