post

Днес от 17 часа ще се проведе онлайн среща с ръководството на Сирма Груп Холдинг с индивидуални инвеститори. Подобно събитие се организира за първи път на местния капиталов пазар.

Всички, желаещите да участват, ще имат възможността да зададат въпросите си във връзка с първичното публично предлагане лично на мениджмънта на компанията. Ще бъде предоставена информация за историята, продуктите и пазарите, както и стратегията за развитие на Сирма Груп Холдинг.

В онлайн срещата ще участват ключови ръководители в групата като Цветан Алексиев, изпълнителен директор на Сирма Груп Холдинг и на Сирма Солюшънс; Георги Маринов, изпълнителен директор на EngView Systems; Атанас Киряков, изпълнителен директор на Ontotext и Явор Джонев, изпълнителен директор на Sirma ITT.

Събитието ще се проведе чрез програмата Cisco WebEx като участниците могат да се включат както от компютрите си, така и от мобилните си устройства. Необходима е предварителна регистрация, вследствие на която участниците ще получат линк към сайта на събитието.

Повече информация е достъпна тук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *