post

Дизайнът на телефона включва формата, размера на екрана и най-вече цвета. Именно цветът е това, което определя неговия характер и дава възможност на потребителя да изрази себе си. Huawei са създали една неповторима цветова палитра за серията смартфони P20 lite.

 

Цветът често е подценяван от някои производители, въпреки че е първата отличителна черта на дизайна, която забелязваме при избора на нов телефон. Добре подбраните цветове придават на телефона уникален характер, подчертават модерния дизайн и необикновения, смел стил. Това е причината новите Huawei P20 lite смартфони да са създадени в уникални цветови версии.

 

На българския пазар се предлагат цветовете Klein Blue (специално текстуриран син корпус за фини отблясъци), Sakura Pink и Midnight Black. Тези цветове не са типични и познати от други смартфони. Всеки цвят е уникален за модела, сам за себе си и има индивидуален характер.

 

Синьото има много нюанси – и само един е Klein Blue

Цветът, известен днес като Klein Blue, е създаден през 60-те години по специална поръчка на известния художник Ив Клайн. Той се основава на матов ясносин (т.нар. ultramarine) пигмент и се оказва толкова специален, че Ив Клайн създава много творби само с този цвят, използвайки текстурата на дебелината на боята. Трудно е да се намери по-различен и разпознаваем цвят от Klein Blue. Този син тон, “проектиран” от известния френски художник, има заслужено място в историята на изкуството.

 

Klein Blue е една от цветовите опции на P20 lite, а дълбокият „ултрамарин“ прави устройството наистина впечатляващо. За да засили ефекта още повече, Huawei разработва и специален тип микро брокат, който придава блясъка на Klein Blue и създава светлинни отражения. Частиците са толкова малки, че самият брокат е невидим за окото и само подчертава синия нюанс.

P20 Lite blue (2)

Sakura Pink – уникален нюанс на розовото

Розовият цвят се използва все повече от дизайнерите на електронни устройства, но не всички розови нюанси са еднакви. Първото, което прави Huawei, е да се убеди, че използваният тон е подходящ за модерно устройство. За да се достигне до цвета Sakura Pink, е добавен перлен прах, който придава на розовия цвят триизмерен блясък. Един поглед към розовата версия на Huawei P20 lite е достатъчна, за да потвърди, че това е есенция на елегантността, която ще бъде в дома и чантата на всяка жена.

P20 Lite pink - Copy

Вечното черно

Черното разбира се, е най-простият цвят. Въпреки това, истинският, безкомпромисен, дълбоко черен тон е много труден за постигане. Много често нещо, което се предполага да е черно, става сивкаво или кафеникаво при силна светлина. При Huawei P20 lite, черното е безкомпромисно и дълбоко под всеки ъгъл и при всяко осветление. Черното придава на Huawei P20 лекотата на елегантност, сериозност и съвършенство.

P20 Lite Black - Copy

Изберете цвят и стил за себе си, изразявайте личността си, като съчетавате Huawei P20 lite с вашия характер. Независимо дали се чудите между дълбочината на Klein Blue, елегантността на Sakura Pink или дълбоко черно в Midnight Black, Huawei P20 Lite ще ви зарадва във всяка цветова версия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *