post

Xiaomi 13 Ultra ще бъде представен скоро в Китай, а основните му спецификации вече бяха разкрити от различни слухове и изтичания. Твърди се обаче, че заедно с него ще видим и серията Xiaomi Pad 6, състояща се от две различни устройства – Pad 6 и Pad 6 Pro.

Очаква се таблетите да имат метални корпуси и тънки рамки около екрана, подобно на серията Pad 5. Твърди се, че те ще имат LCD панели с разделителна способност 2560 х 1600 пиксела и скорост на опресняване 120 Hz, но Pad 6 Pro може да има и OLED панел за по-добър контраст и цвят.

Устройствата вероятно ще се захранват от процесори Snapdragon – 870 или 888 за Pad 6 и Snapdragon 8 Gen 1 за Pad 6 Pro с до 8 GB RAM и до 256 GB памет. Xiaomi Pad 6 Pro ще се предлага само в Китай, а цената на двете устройства все още не е обявена.

Освен това се предполага, че двата таблета от серията ще имат 8 МР селфи камера и двойна задна с ултраширок обектив. Високоговорителите ще са настроени от Harman Kardon, а скенерът за пръстови отпечатъци ще е монтиран странично.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *