post

OPPO ще представи серията Find X3 в следващите няколко седмици. От слуховете и изтичанията до сега става ясно, че тя ще се състои от няколко модела – Find X3 Pro, Find X3, Find X3 Lite и Neo. Сега ново изтичане разкрива и датата на стартирането й.

Според Джон Просър, OPPO щу пусне своята серия Find X3 на 11 март. Интересното обаче е, че виниловият модел липсва в посочените от него смартфони. Просър посочва още, че триото ще е налично за предварителни поръчки на 31 март, а доставките ще стартират от 14 април.

OPPO Find X3 Pro вероятно ще се захранва от Snapdragon 888, докато Neo и Lite ще са ребрандирани версии на Reno5. За Pro моделът знаем още, че ще разполага с 6.7 инчов 1440 х 3216 пиксела OLED дисплей със скорост на опресняване 120 Hz и Android 11. Освен това той ще пристигне с 4500 mAh батерия с поддръжка на 65 W SuperVOOC 2.0 жично и 30 W безжично зареждане VOOC Air.

Съобщава се още, че Find X3 Pro ще разполага с 50 мегапикселова основна камера със сензор Sony IMX766, придружена от 13 мегапикселов телефоти и 3 мегапикселов макро сензор, който ще позволява увеличение с коефициент 25х.

Изображения показват, че устройството ще се предлага в четири цвята – черно, бяло, синьо и медно. Цялостният му дизайн е елегантен и почти безрамков.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *