post

Съобщава се, че Honor работи върху серията смартфони Honor Magic 6 за китайския пазар. Очаква се марката да обяви Magic 6, Magic 6 Pro и Magic 6 Ultimate в някакъв момент през януари 2023 г., но ново изтичане на информация твърди, че гамата ще има специален модел Porsche Design, потенциално позициониращ се като най-премиум моделът в серията Magic 6.

Според Digital Chat Station, предстоящата серия Honor Magic 6 се отличава с дизайн, демонстриращ четирикратно извит OLED дисплей с двойна дупка в нещо, което изглежда като изрез с форма на хапче. Разположението на задната камера на изглежда като това при Magic 6 и Magic 6 Pro и има почти кръгъл дизайн. Източникът добавя, че оформлението на задната камера съчетава елементи от серията Magic 5, като същевременно включва модерния дизайн, наблюдаван в сгъваемия Huawei Mate X5.

Digital Chat Station също така предполага, че ще има специален вариант на Porsche Design, след като през септември беше съобщено, че Huawei е заменила Porsche Design със собствена премиум марка, наречена Ultimate Design. За съжаление няма повече подробности за ексклузивното устройство, но до януари все още има доста време и вероятно ще се появят нови слухове.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *