post

Remoji е иновативно мобилно приложение за управление на секс играчки, което позволява те да бъдат управлявани от разстояние. Така на практика чрез него партньорите, намиращи се далеч един от друг, могат да се задоволяват взаимно от разстояние. Освен това Remoji улеснява употребата на сексуални артикули, позволявайки ръцете на използващия ги да останат свободни. Мобилният ап е съвместим с няколко оригинални секс продукта от същата марка.

В момента екипът, създал приложението, събира пари за пускането му в масова употреба през платформата за споделено финансиране Indiegogo. До края на кампанията остават 11 дена и при целева сума от 10 000 щ. долара, тя вече е набрала над 48 500 щ. долара. Или с други думи – преизпълнила е своята цел с 485% и е осигурила реализацията на продукта. Повече информация за кампанията има тук.

Remoji не е първия Internet of Things продукт, насочен към секс играчките. Той обаче е първият, който позволява на даден потребител да задоволява своя сексуален партньор отдалечено. В следващото видео пък можете да видите тест на продукта (но вероятно не точно такъв, какъвто очаквате).

А ето и промоционалното видео за Kickstarter кампанията:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *