post

Vivo рекламира новите си устройства X Note и X Fold от миналата седмица и всички очакваха да научат повече за тях в понеделник, но компанията само обяви, кога те ще бъдат представени официално. С публикация в китайската социална мрежа Weibo Vivo потвърди, че това ще се случи на 11 април.

Според слуховете Vivo X Fold ще е първото сгъваемо устройство на компанията, което ще има дизайн на книга, подобно на Galaxy Z Fold 3. Положителната промяна обаче ще е в това, че гънката на дисплея му ще е по-малко забележима. Освен това X Fold ще пристигне с подобрена камера и сензор за пръстови отпечатъци под дисплея.

Новият тийзър на компанията сочи, че Vivo X Fold ще има “Folding-Screen 2.0 Era”, което предполага, че тя е измислила начин да намали гънката и да подобри механизма на пантите. Не се знае много за останалите спецификации на телефона, но слуховете твърдят, че той ще е с хардуер на най-високо ниво, което предполага чипсет Snapdragon 8 Gen 1.

Съобщава се, че дисплеят ще е 6.53 инчов, а сензорът за пръстови отпечатъци може да е поставен под него. Батерията ще е с капацитет 4600 mAh и поддръжка на 80W бързо кабелно зареждане, което би го направило един от най-бързо зареждащите се сгъваеми модели на пазара. Камерата на гърба му ще е четворна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *