post

Следващото интелигентно носимо устройство на Garmin се появи в изтекли рендери. Vivosmart 5 ще има голям монохромен дисплей и може да се наред сред най-добрите фитнес тракери на пазара.

Garmin Vivosmart 5 е наследник на Vivosmart 4, който дебютира на пазара през 2018 година. Авторитетното изтичане идва от Роланд Куант и сочи подобрен монохромен дисплей, който е с около 66% по-голям от този на предшественика му.

Това означава, че потребителите ще могат лесно да четат всички здравни и фитнес показатели, както и известията си. Въпреки това се наблюдават значителни подобрения по отношение на сензорите и опциите за проследяване на фитнес.

Говори се, че Vivosmart 5 ще предложи 7-дневен живот на батерията и възможност за проследяване на голямо разнообразие от здравни и фитнес дейности. Множество спортни режими, GPS и няколко сензора осигуряват наблюдение на функциите на тялото.

Все още няма информация за цената на фитнес тракера, но се предполага, че тя ще е по-ниска от тази на Fitbit Charge 5, който е лидер в този сегмент.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *