post

Серията Xiaomi 12 ще бъде разделена на две – виниловия и Pro моделът ще имат нормална издатина на камерата, докато Ultra ще е с обширен издаден модул, покрит с множество камери и сензори. Сега се появиха реднери на виниловия модел, публикявани от @OnLeaks и Zoutons.

Изображенията намекват за стандартна подредба с три камери и двойна LED светкавица. Твърди се, че камерата ще има специално покретие, но това все още не е официално. Според течовете, основният сензор ще е 50 мегапикселов, но не е ясно на коя марка ще е той.

Отпред виждаме 6.2 инчов дисплей, който е по-малък от 6.81 инчовия на Mi 11. Той ще има 1080р+ резолюция, а лявата и дясната му страна ще са извити, точно като на предишния модел.

Xiaomi 12 беше сертифициран с 67W зареждане и се очаква да има батерия с капацитет 4500 mAh, въпреки че Zoutons споменава 100W зареждане и 5000 mAh батерия. Това може би се отнася за Pro модела, като се има предвид, че по-големият Mi 11 имаше само 4600 mAh батерия.

Сигурно е, че серията Xiaomi 12 ще се захранва от Snapdragon 8 Gen 1. Очаква се цената на виниловия модел да е около 920 долара, което звучи твърде високо и е колкото тази на Mi 11 Ultra. Устройствата трябва да дебютират преди настъпването на следващата година, така че скоро ще разберем до колко верни са всички тези слухове.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *