post

 

През лятото всички се нуждаем от повече цветни дрехи, които да внесат добро настроение през целия ден. Понякога избираме едноцветно облекло с по-специфични тонове като пурпурно, жълто, оранжево, червено, но често пъти мъжете не са особени фенове на неща, различни от така наречените класически мъжки нюанси като бяло, черно, тъмносиньо и сиво и отново залагат на тях. Ето защо за тези представители на мъжкия пол са подходящи тениските с принт, които от една страна запазват тези нюанси, но от друга – добавят нотка загадъчност и свежест към цялостната им визия.

Днес решихме да Ви представим най-актуалните мъжки принтове за тениски, с които ще изглеждате модерни и стилни през цялото лято.

Тениски с камуфлаж – завръща ли се една забравена мода?

В началото на този век беше особено актуален камуфлажния принт, най-вече в зелената и сивата гама. Днес, години по-късно, обръщаме внимание на най-висококачествените модни брандове, където виждаме, че част от летните им колекции са именно в тези разцветки и отново диктуват този тренд. Освен зелено и сиво, актуални камуфлажни модели ще бъдат и тези в синьо, червено и жълто.

Този модел тениски са доста популярни и се вписват добре в една спортна визия, подходяща както за разходки, така и за по-активни упражнения. Също така може да бъде част и от Вашето ежедневно облекло, ако работата Ви не изисква строго официален дрескод.

Фенове ли сте на комиксите?

Ако отговорът на този въпрос е „да“, то тогава вероятно любимите Ви тениски са тези с цялостен принт. Общото между банкнотите, пандите и черепите е, че могат спокойно да бъдат част от цялостната Ви визия и да внесат доза свежест в облеклото Ви. Можете да заложите и на цял комикс или анимационни герои. Тези модели станаха особено популярни през последните години и наистина изглеждат доста екстравагантно.

Могат отново да бъдат част от Вашата спортна или спортно-елегантна визия, на която ще акцентирате по време на следващото лятно парти или просто да бъдат част от ежедневното Ви облекло. Съчетайте ги с дънки или спортен екип и ще се чувствате удобно през целия ден.

Обичате ли надписи и единични принтове?

Ако не си падате по прекалено цветните неща, то тогава единичен принт е напълно достатъчен, а разнообразие от такива има. Можете да изберете и някой привличащ погледа цитат, който да краси Вашата тениска. При всички положения удобството на този тип тениски идва от там, че лесно можете да ги съчетавате с всякакви цветове панталони и маратонки, дори и те да доста шарени. Направете ги част от Вашето ежедневие и нека всички погледи да бъдат върху Вас!

Огромно разнообразие от всякакви актуални мъжки тениски с щампи, можете да откриете в https://www.bolf.bg/bul_m_Мъжко-облекло_Тениски-14818.html. Търсачката ще Ви улесни в откриването на перфектния за Вас модел в точен размер и цвят, а от Вас остава само поръчката. Цените са изключително изгодни, а продуктите – едни от най-висококачествените на пазара.

Побързайте да освежите гардероба си още сега. Лятото няма да Ви чака, а ние сме сигурни, че както Вие, така и хората около Вас, имате нужда от доза свежест и настроение в своето сиво ежедневие.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *