post

Скорошен слух разкри, че Motorola работи върху нов сгъваем модел Razr с кодово име Maven. Докладът съдържаше и първите снимки на устройството и разкри някои от основните му спецификации.

В него обаче не се споменаваше нищо за размера на външния и ветрешния дисплей. Сега Рос Янг разкри, че предстоящия Razr ще има по-големи дисплеи.

Анализаторът твърди, че устройството ще има 6.7 инчов сгъваем дисплей, вместо 6.2 инчовия на своя предшественик Razr 5G. Изглежда компанията ще увеличи размера и на външния дисплей до 3 инча, вместо 2.7 инчовия на предходния модел.

Двата панела ще бъдат изработени от CSOT (China Star Optoelectronics), а информация от януари сочи, че вътрешният дисплей на телефона ще поддържа 120Hz честота на опресняване, Full HD+ резолюция и съотношение на страните 20:9.

Очаква се още устройството да пристигне с 32 мегапикселова предна камера и 50 мегапикселова основна, придружена от 13 мегапикселов ултраширок обектив, който може да действа и като макро. Ще се предлага с до 12 GB RAM и до 512 GB памет, а батерията му ще е с капацитет 2800 mAh, но няма да предлага бързо зареждане.

Новият Motorola Razr вероятно ще се захранва от Snapdragon 8 Gen 1 чипсет, но компанията може да пусне и вариант с новия Snapdragon 8 Gen 1+, който ще бъде представен тази седмица. Телефонът ще дебютира най-вероятно в края на юли или началото на август в Китай и ще излезе и на световните пазари, като се очаква да се предлага в черно и синьо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *