post

Във фен страницата на Под прикритие във Facebook тази вечер се появи новина, че създателите на сериала са подготвили специална изненада за всички негови фенове – браузер игра с любимите герои от продължаващия вече четири сезона хит.
ПОД ПРИКРИТИЕ THE GAME ще срещне геймърите с повечето познати сцени и лица от сериала. Според информацията в сайта на сериала, която вече е достъпна, инспектор Попов и Джаро очакват новодошлите, приканвайки ги да се присъединят към тяхната кауза, а това само по себе си говори за основната цел в играта – борбата за надмощие между силите на реда и подземния свят.
Заглавието, което до колкото чухме ще е направено от създателите на BG Mafia, ще постави геймърите в роля в която ще трябва да „побеждават, тренират и да се оборудват”.
Играта ще предлага десетки предмети, които да се използват – куфарчета, коли, кучета, бронежилетки, дрехи, кафета, вафли, торти, диаманти и прочие. Битките с играчи от противниковата фракция се провеждат в специални арени написани на флаш, позволяващ ви да видите как персонажите оживяват и започват „люта престрелка до последната си капка кръв.”
Въпреки че не е активен в страницата на сериала има и линк на който пише„Изтегли ПОД ПРИКРИТИЕ THE GAME от тук.” Все още не знаем кога ще бъде активиран той.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *