post

Очаква се OPPO Find N2 Flip скоро да дебютира на световните пазари. Според слуховете, това ще се случи по време на MWC 2023 в края на февруари.

Въпреки че все още предстои компанията официално да потвърди датата, SnoopyTech публикува в Twitter маркетингови материали за устройството, които показват, че премиерата му е близо. Освен това материалите разкриват и много от спецификациите на сгъваемия смартфон.

Като начало изображениета споменават размери 166.2 х 75.2 х 7.45 мм и тегло от 191 грама. Основният дисплей на Find N2 Flip е 6.8” AMOLED с FHD+ резолюция и честота на опресняване 120 Hz. Външният дисплей ще е 3.26” HD+ OLED със стандартна честота на опресняване 60 Hz.

Глобалният вариант на OPPO Find N2 Flip ще има двойна задна камера, калибрирана от Hasselblad с 50 МР основен сензор и 8 МР ултраширок. Тя ще предлага 4К HDR видеозапис и ултранощна фотография. За селфитата ще се погрижи 32 МР сензор.

Батерията на телефона ще е с капацитет 4300 mAh и 44 W бързо зареждане, а под капака ще е чипсет MediaTek Dimensity 9000+, съчетан с 8 GB RAM и 256 GB памет. Операционната система ще е базирана на Android 13, а освен това устройството ще предложи рейтинг IPX4. Маркетинговите материали сочат и цветовете Astral Black и Moonlit Purple, които единствено ще са достъпни на световните пазари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *