post

Серията Pixel 6 на Google ще стартира съвсем скоро. Досега изтече всичко, включително и спецификациите на камерата на смартфоните, бенчмарка, конфигурацията на процесора, променливата честота на опресняване, цените и цветовете, скоростта на безжичното зареждане и дори калъфите от плат. Миналия месец се появи дори практичесто видео, а сега в мрежата изтече още един клип с Pixel 6 Pro.

Видеото беше споделено от Брандън Лий от This is Tech Today. То показва Pixel 6 Pro с отворени настройки на дисплея на Android 12. Лий сподели клипа в отговор на общността, която поиска да види кривината на дисплея. Той посочва, че кривината е подобна на екрана на наскоро пуснатия Vivo X70 Pro+.

В клипа можете да видите още и потребителския интерфейс и настройките на приложението за камерата, както и пробите от снимки, заснети с Pixel 6 Pro. В първата част на раздела за камерата можем да видим, че Pixel 6 Pro ще има четири различни диапазона на мащабиране за снимки: 7х, 1х, 2х и 4х. При превключване към видео режим са налични 7х, 1х и 4х опции за мащабиране. В клипа са показани и метаданните на снимките, показващи, че повечето от тях са направени с резолюция 12.5 мегапиксела, което означава, че телефонът използва 4Х пикселно биниране на кадрите от своя 50 мегапикселов сензор.

Лий посочва, че неговият източник не е професионален фотограф или дори запален фен на мобилната фотография, така че снимките не са много добри. Независимо от това цветовете и качеството на изображенията изглеждат добре, дори и след като са заснети чрез предпроизводствена бройка, а след това са компресирани от YouTube.

Въпреки течовете около Pixel 6, които се появяват периодично, все още няма точна дата на пускането му. Слуховете предполагат 19 октомври, като доставките би трябвало да започнат от 27 октомври.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *