post

Xiaomi ще е домакин на събитие на 29 ноември и се очаква да пусне множество нови продукти. Сред тях ще са и слушалките Redmi Buds 5 Pro, който вече присъстват в списъка на китайския уебсайт за онлайн търговия на дребно JD.com за 399 юана ($56).

В скорошни тийзъри, споделени от Xiaomi в Weibo се казва, че Redmi Buds 5 Pro ще имат 10 мм пиезоелектричен керамичен високоговорител за чисти високи честоти и 11 мм титаниев динамичен субуфер за силни баси. Xiaomi твърди, че те ще предложат най-доброто качество на звука сред слушалките Redmi.

Освен това слушалките ще имат 52dB шумопотискане и 4kHz ултраширока честотна лента за намаляване на шума, както и нещо, наречено AI адаптивна настройка, което би трябвало да ги направи още по-добри.

Redmi Buds 5 Pro предлагат впечатляващо шумопотискане от 46dB за аудио изживяване без разсейване. Безжичните слушалки с елегантен дизайн ще осигуярт с 40-часов удължен живот на батерията и ще поддържат бързо зареждане за минимално време. Използвайки технологията Bluetooth 5.3, те установяват стабилна и ефективна безжична връзка.

Слушалките включват подобрения на качеството на звука като независима акустична камера, 1,6-метрова прецизна намотка и 12,4-милиметрова диафрагма с титаниево покритие. Сертифициран от Netease Cloud Music, Redmi Buds 5 ще предоставя иновативно и първокласно звуково изживяване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *