post

До официалния дебют на Nothing Phone (1) остават броени дни и вече не остана почти нищо, което да не знаем за устройството. Едно от основните му предимства е уникалния дизайн и Glyph Interface – LED светлините на задния панел, които ще известяват за различни събития и ще служат като индикатор за зареждане на батерията.

Разбира се никой ни би искал точно тези симпатични светлинки да бъдат скрити под непрозрачен кейс. Сега, благодарение на MySmartPryce имаме изображение на официалния TPU калъф на Nothing Phone (1), който е в черно.

Самото устройство ще се предлага в два цвята – бяло и черно, така че най-вероятно има прозрачен и бял вариант на същия кейс. Това, което го прави интересен е, че е полупрозрачен и позволява да изпъкне дизайнът на телефона и да се виждат ясно светлините на Glyph Interface.

Все още не е официално потвърдено, но вероятно в кутията на Nothing Phone (1) няма да има зарядно устройство. Това ни кара да се запитаме дали и кейсът ще бъде там, или ще трябва потребителите да го закупят отделно. Всичко това ще стане ясно на 12 юли, когато компанията най-сетне ще представи първия си смартфони.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *