post

OnePlus работи върху нов модел безжични слушалки от висок клас, вероятно наследници на Buds Pro. Сега имаме и част от спецификациите им, благодарение на Pricebaba.

Твърди се, че слушалките ще имат двойни аудио драйвери – един 11 мм и един 6 мм, подобно на Enco X2 на OPPO. Те ще поддържат кодека LHDC 4.0 с висока разделителна способност, както и Spatial Audio.

Активното шумопотискане ще достигне до 45 dB и ще е адаптивно, възоснова на текущите нива на шума в заобикалящата среда. Освен това всяка слушалка има три микрофона за подобрено качество на гласа по време на разговор.

С включен ANC се очаква OnePlus Buds Pro 2 да издържат до 6 часа, а с помощта на кутийката за зареждане – до 22 часа. При изключено шумопотискане, тези числа стават съответно до 9 и до 38 часа.

Кутийката за зареждане ще поддържа безжично зареждане, а 10 минутно зареждане в нея, ще осигури на слушалките до 3 часа употреба. Другите функции включват поддръжка на Google Fast Pair и Bluetooth 5.2, сертификат IP52 и цветови опции бяло, черно и зелено.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *