post

OnePlus ще представи официално OnePlus 12 в Китай на 5 декември. Компанията постепенно разкри дизайна и цветовите опции на устройството, а сега сподели и подробности за камерата му.

OnePlus 12 ще разполага с тройна задна камера с 50MP основен сензор Sony LYT-808, 64MP перископен телефото OmniVision O64B и 48MP Sony IMX581 ултраширок.

Основната камера може да се похвали с апертура от f/1.6 и фокусно разстояние от 23 мм, докато ултраширокият обектив има апертура от f/2.2 и фокусно разстояние от 14 мм. Телефото камерата, от друга страна, има бленда f/2.6 и фокусно разстояние 70 mm, което позволява 3x оптично увеличение.

OnePlus също така потвърди, че OnePlus 12 ще разполага със същия 13-канален многоспектрален сензор като своя предшественик, OnePlus 11. Този сензор е проектиран да улавя естествени цветове в снимки и ще се използва заедно с опита на Hasselblad за калибриране на цветовете.

Тези спецификации на камерата до голяма степен съответстват на тези на OnePlus Open. В допълнение, камерите на OnePlus 12 също ще се възползват от HDR на OPPO и свързаните с портрети технологии за подобрена обработка на изображения.

OnePlus вече разкри, че OnePlus 12 ще има 2K OLED дисплей с извити ръбове, чипсет Snapdragon 8 Gen 3 с до 24GB LPDDR5x RAM и 1TB UFS 4.0 памет.

Цветовите опции ще включват черно, бяло и зелено. Батерията се очаква да бъде 5400 mAh и може да се зарежда с адаптер от 100W.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *