post

Днес Motorola ще представи S30 Pro, X30 Pro и Razr 2022 в Китай. Очаква се S30 Pro да бъде пуснат на световния пазар под името Edge 30 Fusion и сега имаме негови фициални изображения, благодарение на Роланд Куанд.

Edge 30 Fusion има P-OLED дисплей с извити ръбове, централно изрязана селфи камера и вграден сензор за пръстови отпечатъци. Гърбът му е с текстуриран дизайн, тройна камера и LED светкавица.

От дясната страна са бутоните за звука и включване, а отдолу е слотът за SIM карта, USB-C портът, микрофонът и решетката на високоговорителя. Цветовете, в които ще се предлага са синьо и черно.

Според слуховете до момента устройството ще има 6.67” AMOLED FHD+ дисплей с 90 Hz честота на опресняване. Ще се захранва от чипсет Snapdragon 888+ с 8 GB RAM и 128 GB памет.

Що се отнася до камерата, тя ще има 50 МР основен сензор с OIS, а за селфитата ще се грижи 32 МР сензор. Батерията ще е с капацитет 4270 mAh и поддръжка на 68 W бързо зарежадне. Останалите подробности ще научим когато Еdge 30 Fusion дебютира официално.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *