post

Fitbit се готви да представи три нови носими устройства – Sense 2, Inspire 3 и Versa 4, а сега, благодарение на Стив Хамерстофер (OnLeaks), имаме и техни изображения.

С пускането на смарт часовника от четвърто поколение, най-продаваната серия Fitbit Versa се завръща, а Fitbit Sense ще наследи първия часовник с ЕКГ сензор. Въпреки че цената на първите два се очаква да е висока, ще има и по-евтин вариант – Fitbit Inspire 3.

Fitbit Sense 2 ще има страничен бутон, но дизайнът му е много подобен на този на неговия предшественик – същия извит дисплей, квадратен циферблат и метална рамка, но размерът на панела все още не е ясен. Очаква се устройството да предложи сензор за откриване нивата на стрес, SpO2, подобрено проследяване на сърдечната честота, 50 м водоустойчивост, гласов асистент и ЕКГ.

Fitbit Inspire 3 разполага с кейс, който изцяло покрива и държи дисплея и не прилича на своя предшественик. Все още не знаем неговите спецификации.

Fitbit Versa 4 е другото водещо устройство, много подобно на външен вид на Sense. Той има AMOLED дисплей, вграден GPS, поддръжка за разговори, проследяване на здравето, гласов асистент и добър живот на батерията. Очаква се да получи и сензор за ЕКГ.

Не е ясно кога точно компанията ще представи новите си носими устройства, но те ще са налични в няколко свежи разцветки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *