post

Следващият сгъваем смартфон на Vivo за китайския пазар ще се казва X Fold 2, твърдят слуховете. Сега Digital Chat Station разкри още подробности за камерата и дисплея на устройството.

Според източника, сгъваемият дисплей на X Fold 2 ще предлага 2К резолюция и честота на опресняване 120 Hz. Има вероятност той да е с размер около 8”. Външният екран се очаква да бъде оборудван с ултразвуков скенер за пръстови отпечатъци.

Твърди се, че Vivo X Fold 2 ще дебютира като първия сгъваем смартфон с чипсет Snapdragon 8 Gen 2, съчетан с 16 GB RAM. Все още няма информация за паметта, но се предполага, че тя ще е 512 GB или 1 ТВ.

Батерията на устройството ще е двуклетъчна 4800 mAh с поддръжка на 120 W бързо зареждане и 50 W безжично. Предполага се, че X Fold 2 ще рабит с OriginOS 3.0, базирана на Android 13.

Що се отнася до камерата, тя ще има 50 МР основен сензор Sony IMX866 с поддръжка на OIS, съчетан с два 12 МР Sony IMX663 – ултраширок и телефото.

Очаква се Vivo X Fold 2 да бъде пуснат на пазара през април, като вероятно ще бъде придружен от Vivo X Flip, захранван от Snapdragon 8+ Gen 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *