post

Huawei кани всички свои потребители на флагманския смартфон Huawei P9 в България, да бъдат сред първите ползватели на най-новата версия на операционната система на Google – Android 7.0 Nougat. Притежателите на Huawei P9 могат да станат реални тестови потребители на новата операционна система и да споделят своята обратна връзка за това как техните устройства работят с нея. Десет от всички записали се за участие ще получат и специални награди от Huawei.
В кампанията могат да участват собствениците на Huawei P9 (single SIM, Model EVA-L09). Те трябва да заявят своето желание в периода 8 – 11 ноември, чрез изпращане на имейл на адрес mobile.bg@huawei.com, предоставяйки своя точен модел, IMEI и версията на софтуера, с която работи техният P9. Реалният тест на Android 7.0 Nougat ще започне на 14 ноември и ще продължи до 28 ноември. През този период потребителите ще могат да описват евентуалните проблеми в специална форма, предоставена от Huawei. След 28 ноември те могат да продължат да ползват тестовата версия на операционната система до излизане на официалния ъпдейт. Ако желаят да върнат предишната софтуерна версия на своите телефони, могат да направят това на адрес consumer.huawei.com/bg/support/downloads/index.htm
„За първи път каним потребителите в България да станат и наши реални тестови ползватели на най-новата операционна система от Google. Разчитаме на тяхната обратна връзка по време на тестовия процес“ – сподели Кристина Щерева, Маркетинг мениджър, Huawei България и Македония.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *