post

Няма съмнение, че предстоящата поддръжка на няколко устройства за WhatsApp е дълго чакана, но според някои нови открития първоначалната версия може да е ограничена само до един телефон на акаунт.

WABetaInfo откри доказателства, които предполагат, че мечтите на потребителите за подходяща поддръжка на някоко устройства за приложението, няма да се сбъднат веднага. Първоначално опцията ще е ограничена до WhatsApp Web, WhatsApp Desktop и интелигентния дисплей на Facebook Portal.

Това най-вероятно ще ви разочарова, ако се надявате да стартирате акаунта си в WhatsApp едновременно на iPhone и Android телефон например. Като се има предвид колко използвано е WhatsApp в цял свят, можем само да се надяваме, че ограничението няма да трае дълго.

WABetaInfo сподели и екранна снимка, за да потвърди друга информация за това как ще работи поддръжката за няколко устройства. Функцията ще е ограничена до четири устройства плюс един смартфон, като всички те ще трябва да са с най-актуалната версия на приложението за различните платформи, за да се гарантира правилната му работа.

Новината е, че няма да е нужно да поддържате връзка с интернет на вашето устройство, за да продължите да използвате WhatsApp Web, Desktop или Portal. Като се има предвид как телефонът ви може да хибернира и да се изключи, това е голямо допълнение и просто използва всички активни WiFi от останалите устройства за изпращане и получаване на съобщения и медия.

Вероятно ще се наложи да изчакаме още, преди поддръжката на няколко устройства да стигне до бъдеща бета версия на WhatsApp messenger, но дори и с някои от ограниченията, отбелязани по-горе, тя ще е добре дошла опция. Да се надяваме, че ще се развие още повече и ограничението за един телефон ще отпадне.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *