post

 

 

С наближаването на Св.Валентин, а и на всеки друг личен празник, пред всеки изниква въпроса какъв подарък да направите на онези, които обичате и които са голяма и неделима част от живота ви. Чуденето приключва тук – идваме на помощ с една наистина прекрасна идея. Зарадвайте близките си с парфюмен комплект на марката „Версаче“, за да осигурите искрени и широки усмивки по лицата.

„Версаче“ са еталон в модния и парфюмния свят за качество, оригиналност и престиж. Притежавайки аромат от марката, всеки си гарантира един наистина превъзходен продукт, който ще го съпътства за дълго по време на най-скъпите и специални моменти. Парфюмите на „Версаче“ изобилстват от най-висококачествени съставки – подборът им е прецизен и плод на дългогодишен опит в областта на някои от най-изтъкнатите парфюмеристи и дизайнери на благоухания.

Ако действително се затруднявате в това какво да подберете като подарък за любимия човек за празника на влюбените или на близкие си за лични празници, то наистина няма да сгрешите, ако се спрете на бранда. Съвсем придвидливо, те предлагат подаръчни комплекти, които ще направят жеста ви да изглежда съвсем завършен.

В подаръчния комплект Crystal Noir например от марката предлагат разфасовка от епохалния си аромат. В сета ще откриете още и душ-гел и рол-он със същия аромат като парфюма. И като един перфектен бонус –в комплекта откриваме и страхотен несесер, който бихме могли да използваме за козметичните си принадлежности.

Мъжкият вариант за прекрасен подарък е комплектът на „Версаче“ Pour Homme. В него откриваме всеизвестния парфюм със същото име, който носи нотките на зюмбюл, градински чай, здравец и кедър. Тази страхотна комбинация определено създава усещане за свежест, мъжественост и истинска съблазън. В компекта откриваме още душ-гел и прекрасен афтършейв, отново със същия аромат като парфюма.

Комплектът Vanitasе друг, който определено заслужава вниманието ви. Парфюмът е конструиран с помощта на свежия лайм, фрезията, кедъра и бобовата тонка, които съвършено се превръщат в едно цяло и обсипват кожата с божествено ухание и съблазън. Комплектът се среща още с лосион за тяло и красив ключодържател.

Разбира се, на пазара изобилства от подаръчни комплекти, сред които можете да подберете перфектния подарък за близките си хора. А защо не и за вас самите? Твърде често забравяме да се погрижим за самите себе си в старанието си да направим обичаните от нас хора щастливи. Подарете ба тях или себе си изящни и щастливи мигове с подаръчни комплекти на една от най-луксозните и качествени марки.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *