post

Въпреки, че Apple представи своя Apple Watch Series 7 по време на хардуерното си събитие миналия месец, устройството не беше достъпно за предварителни поръчки веднага, а компанията не разкри датата на стартиране. Преди това се говореше, че стартът на часовника ще се забави, а налиностите ще са ограничени. В крайна сметка, според известния анализатор Минг-Чи Куо, Apple се е справила с проблема.

Все още нямаме представа кога точно ще започнат предварителните поръчки или кога часовникът ще се доставя, но се твърди, че проблемът с производството, който доведе до забавянето може да има нещо общо с изтекъл дизайн с плосък ръб за Apple Watch Series 7, който така и не се появи. Може да се каже, че той ще дебютира със серия 8 следващата година.

Apple не само не включи този дизайн в новия си часовник, но също така и не успя да добави нови здравни функции и му даде същия процесор, като при миналогодишния модел. Apple Watch Series 7 има по-големи бутони, естествен QWERTY и по-голям дисплей. Множество източници посочват, че се очаква продажбите му да стартират в средата на този месец.

Според Джон Просър, часовникът ще се продава от средата на октомври, а информацията му се базира на вътрешни източници. Предварителните продажби ще стартират следващата седмица, а партньорът на Apple Hermes се съгласи с тази информация, потвърждавайки датата 8 октомври за старт на поръчките. Ако това е истина, доставките и продажбите би трябвало да започнат на 15 октомври.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *