post

Пийт Лау наскоро потвърди, че нов модел от среден клас, наречен OnePlus Nord CE 5G ще дебютира скоро. Малко след това няколко теча разкриха основните характеристики на устройството. Сега китайският производител на смартфони официално потвърди, че OnePlus Nord CE 5G ще дебютира на 10 юни в Индия.

Според данните досега телефонът ще е оборудван с 8 GB оперативна и 128 GB вградена памет, ще се задвижва от Snapdragon 750G и ще има тройна камера. Цветовите опции, в които ще се предлага най-вероятно ще са няколко, като за сега е потвърдена Charcoal Ink.

Дисплеят на OnePlus Nord CE 5G ще е 6.43 инчов AMOLED, но детайли като разделителна способност, изходна яркост и стил на предната камера все още не са известни. Основният сензор на тройната камера ще е 64 мегапикселов, придружен най-вероятно от макро и сензор за дълбочина. За селфитата и видео разговорите ще се погрижи предната 16 мегапикселова камера.

Съкращението СЕ означава Core Edition и според компанията устройството ще запази основните акценти на OnePlus Nord, но ще предлага 5G на още по-достъпна цена в Индия, като в последствие ще достигне и до някои европейски пазари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *