post

 

Обявиха победителите във водещите награди за най-добър работодател на България – Career Show Awards 2021. Победителите бяха определени сред 345 кандидатури от престижно жури.

 

  • Отличието “Най-добър работодател” получиха Филип Морис България, следвани от SiteGround и Paysafe.
  • С най-много награди от престижния конкурс се отличиха Kaufland, Tavex, SiteGround, Talent Group и Lab08.
  • В категория “Стратегия за кариерно развитие” се отличиха Concentrix и Теленор.
  • Приз за признание на служителите взеха Progress, A1 Bulgaria и DataArt
  • Фантастико, Scalefocus и MentorMate бяха оценени най-високо от журито на Career Show Awards за допълнителни придобивки.
  • Вотът на публиката спечели Лидл България.

 

Career Show Awards са водещите награди за най-добър работодател, който отличават най-забележителните успехи на компаниите в сферата на работодателската марка и човешките ресурси. Компаниите кандидатстват за награда в различни категории със своите стратегии за привличане, обучение, развитие на таланти. Отличие се връчва и за впечатляващи практики за грижа към служителите – здраве и уелнес, баланс между работата и личния живот и допълнителни придобивки.

 

“Много съм щастлива, че за поредна година Career Show Awards представя сериозния прогрес на работната среда у нас и големите усилия, които компаниите полагат в тази посока. С всяко следващо издание на Career Show Awards ставаме свидетели на все по-креативни и иновативни стратегии. Поздравяваме всички победители за успеха и за това, че инвестират в развитието на кадрите си. Постиженията на работодателите в сферата на човешките ресурси са забележителни. Впечатлени сме от развитието на компаниите с всяко издание на Career Show Awards и определено заслужават това признание”, коментира Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

 

Победителите в Career Show Awards се определят от панел от престижно жури, в който влизат признати експерти в различни сфери на бизнеса и обществения живот. Сред членовете на журито са доказани професионалисти като инж. Васил Велев, Росен Плевнелиев, Силвена Роу, психолога Ани Владимирова, медийния експерт Андон Балтаков и др.

 

Всички кандидатури и оценки на журито са публикувани за обществен достъп, с което организаторите гарантират прозрачността на конкурса. Призът в специалната категория “Работодател на публиката” се връчва от широката общественост след период на отворен публичен вот.

 

Всички победители в Career Show Awards 2021 можете да видите тук: https://careershow.bg/awards/winners/

 

С най-добрите работодатели на България ще можете да се срещнете по време на Career Show 2021 – водещото кариерно събитие за квалифицирани кадри в България. Career Show 2021 ще се проведе на 29 септември в Sofia Event Center и на 30 септември онлайн. Участието в събитието е напълно безплатно след задължителна регистрация на: https://careershow.bg/register/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *