post

Сред лекторите ще бъдат представители на Google и Microsoft

Двете водещи конференции в областта на дигиталния маркетинг и онлайн рекламата се обединяват за създаването на Digital4Sofia: Online Advertising Conference. Конференцията е определяна като събитието на годината в бранша и ще се проведе на 6 юни в Иновационен форум “Джон Атанасов”, Sofia Tech Park. Тя е плод на сътрудничеството между Internet Media Group, организатор на мащабните конференциите Digitla4 и Netpeak Bulgaria, създател на дългогодишната Online Advertising Conference.

Обединяването на двата екипа е стратегически ход, който превръща събитието в най-голямата и практически насочена конференция в страната, събирайки цялата digital marketing & eCommerce гилдия под един покрив в 3 зали. По този начин, участниците ще имат възможността да получат достъп до комплексно и разнообразно съдържание, което покрива всички аспекти на дигиталния сектор – SEO, eCommerce и AI и бизнес развитие. Трите тематични зали ще представят международно признати лектори и водещи специалисти от България, които ще споделят своята експертиза и умения с посетителите.

Кои са успешните стратегии за SEO след ъпдейтите в Google през миналата година, Как можем да намалим върнатите поръчки и какви са най-добрите пърформанс практики в дигиталната реклама в социалните мрежи SNAPCHAT, X, TIKTOK, PINTEREST И REDDIT са част от темите, които ще бъдат водещи в трите тематични зали. Участниците ще бъдат обогатени с последните стратегии и тенденции в дигиталния свят, ще получат и практически техники, които могат да бъдат приложени веднага. Лектори в програмата ще бъдат практици от различни по естество, но водещи български и чуждестранни брандове като Google, Microsoft, Notino и Flippa.com.

“Щастливи сме, че в лицето на нашите колеги от Netpeak Bulgaria, срещнахме съмишленик на целите и визията на Digital4, а именно постоянно да надграждаме и да създаваме стойностен продукт, който дава на посетителите по-качествено съдържание и изживяване.”, сподели Преслав Бобев, управляващ партньор на IMG Connect и организатор на Digital4.

“Digital4Sofia:Online Advertising Conference 2024 ще бъде едно от най-грандиозните събития в сферата на дигиталния маркетинг и електронната търговия у нас тази година, което дълго ще се помни. За първа година от Netpeak България обединяваме усилия с Digital4, за да съберем едни от най-изявените бизнес лидери, новатори и експерти в бранша. За участниците това ще бъде уникален шанс да подобрят уменията си и да създадат контакти с лидерите на пазара. И то по стария, традиционен и най-ефективен начин – на живо“, подчерта Джесика Стоилкова, организатор и маркетинг мениджър на Netpeak Bulgaria.

Digital4Sofia: Online Advertising Conference се осъществява в партньорството с ключовите за бизнеса организации като Българска стопанска камара, Българска Екомерс асоциация, Българска асоциация по информационни технологии, Българска асоциация на PR агенциите, Българската предприемаческа асоциация, Soft Uni и други.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *