post

Xiaomi е готова да пусне в световен мащаб своята серия 13 и това ще се случи по време на MWC 2023. Въпреки това от дебюта й в Китай измина доста време и потребителите с нетърпение очакват пускането на Xiaomi 13S, коуто обаче няма да се случи.

Главният изпълнителен директор на компанията Лей Джун заяви наскоро в Weibo, че тя няма намерение да представи полугенерация Xiaomi 13S. Това решение е взето, за да може Xiaomi да осигури на своите клиенти по-стабилно и последователно потребителско изживяване.

Според Джун, серията Xiaomi 13 вече е получила положителни отзиви и компанията смята, че все още е актуална на пазара. Вместо да въведе полугенерацията 13S, Xiaomi ще се концентрира върху надграждането на текущите модели и предоставянето на по-добро изживяване на потребителите.

Подходът на Xiaomi може да сигнализира за по-широка промяна в бизнеса със смартфони. Цената на флагманите нараства с всяка година и много потребители търсят устройства, които да отговарят на техните изисквания за няколко години. Компанията може би се насочва към тази нова стратегия, като се фокусира върху предоставянето на по-добро потребителско изживяване чрез софтуерни актуализации, въпреки чи някои фенове на марката може и да са разочаровани от това съобщение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *