post

Ако поне веднъж сте се сблъсквали с приключението, свързано с обзавеждането на апартамента ви, то тогава сте наясно колко предизвикателно и вълнуващо може да бъде то. В днешната статия ще си говорим за кухни по поръчка, тъй като практиката показва, че все повече клиенти съзнателно избират именно този вид обзавеждане за домовете си.

Малко е вероятно да се питате защо – поръчковите кухни предоставят високо ниво на персонализираност и се характеризират с уникален и наистина устойчив дизайн. Убедени сме, че това са все характеристики на мебели, които всеки иска да притежава. Забелязваме, че сред последните тенденции в обзавеждането се открояват някои кухненски компоненти и затова днес решихме да си поговорим малко по-подробно за тях. Току виж сме успели да ви вдъхнем малко творческо вдъхновение при стартирането на следващия ви интериорен проект.

Кои компоненти, характерни за кухни по поръчка, се радват на най-голямо клиентско одобрение?

Свикнали сме да мислим за кухнята в смисъла на шкафове, чекмеджета и работен плот, но истината е, че една кухненска мебелировка може да се състои от много други елементи и компоненти. Някои от тях категорично изпъкват като особено предпочитани от клиентите.

Ако разполагате с по-голямо пространство, то е наистина добра идея да включите в проекта на своята индивидуална кухня остров или бар плот. Тези допълнителни и прилежащи елементи в дизайна вършат чудесна работа като допълнително работно пространство или пък кът за хранене. В страниците им пък може да изберете включването на допълнителни шкафове и етажерки, с които допълвате наличното място за съхранение в помещението.

Ако сте почитатели на фината естетика в интериора, то е добре да помислите за витрини – повечето кухни по поръчка предлагат варианта да интегрирате остъкление в някои от шкафовете от горния кухненски ред. Стъкленият елемент определено ще внесе повече елегантност и финост в дизайна. Ако пък сте горди притежатели на красиви сервизи или скъпи на сърцето ви сувенири, то именно зад витрината е мястото, където можете да си съхранявате и излагате на показ.

В дизайна на кухни по поръчка не пропускайте да заложите на стенните рафтове

Стените, обграждащи вашата кухненска мебелировка, могат също да бъдат източник на прекрасни интериорни идеи. Никак не е задължително да ги оставяте празни – заложете на рафтове или етажерки, по които спокойно можете да разполагате различни вещи и предмети. Истински хит се оказва подреждането на редица кулинарни издания – книги, журнали, семейни книги с рецепти. Всичко това определено ще допринесе с повече уют и комфорт в помещението и ще го направи в пъти по-приятно за пребиваване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *