post

Pixel 5 беше разочарование по отношение на спецификациите и мощността, но 2021 може да донесе по-вълнуващи модели. За начало слуховете сочат, че Google и Samsung работят по персонализиран процесор, който ще захранва телефоните. Това би могло да освободи компанията от контрола на Qualcomm и да й даде повече власт върху един от най-важните компоненти.

Освен това се предполага, че гигантът работи върху сгъваем модел Pixel, който ще бележи първите й опити в тази ниша. Нов теч добавя някои промени в дизайна, които Google обмисля.

Камерата на Pixel 6 ще поддържа 4К видео запис, което е голям ъпгрейд, спрямо текущата. Кодът в приложението Camera сочи, че тя ще е поставена централно в горния край на екрана, а не в левия ъгъл.

Промяната ще принуди Google да направи промени в потребителския си интерфейс, тъй като индикаторите за часовник и известия ще могат да се върнат в левия ъгъл. Това разположение обаче, може би е стъпка към сгъваемия Pixel. Не е ясно какъв дизайн обмисля компанията, но не случайно ексеприментира с преместване на сензора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *