post

Докато все още всички говорят за новите устройства, които Apple представи на есенното си хардуерно събитие, ное ще ви дадем още малко информация за предстоящия Google Pixel 6 Pro.

Последното изтичане разкрива нови данни за камерата на Pixel 6 Pro, докато потвърждава някои от предишните слухове. Според потребител на XDA Developers, Pixel 6 Pro ще включва нов 50 мегапикселов сензор за основната камера Samsung GN1. Заедно с него ще има и 12 мегапикселов ултраширок обектив Sony IMX386 и 4х телефото камера IMX586, която е същият 48 мегапикселов сензор, който можем да открием в OnePlus 8T и други устройства.

Тази информация потвърждава, че Pixel 6 Pro наистина носи огромни подобрения в настройката на камерата, но това не е всичко. Отпред има 12 мегапикселов сензор Sony IMX663, който е по-добър от 8 мегапикселовата селфи камера в последните поколения Pixel.

Надстройките не спират до тук, тъй като се очаква камерата да разполага с опция “baby mode” и “motion deblur”, въпреки че няма точна информация за това какво ще правят те. Все пак се смята, че ще се използват от камерата и AI компонентите на новия чип Tensor.

Освен всичко това новият Pixel 6 Pro щи има 1440р дисплей, който ще поддържа 120Hz честота на опресняване при максимална разделителна способност. Батерията му ще е с капацитет 5000 mAh, а към това се добява опция за съхранение 128 GB и WiFi 6E, сензор за пръстови отпечатъци под дисплея и др. Ще се сбогуваме обаче с функцията Active Edge, която позволяваше на потребителите да стискат телефоните си, за да стартират гласовия асистент.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *