post

Apple пусна ново видео “Shot by iPhone 13 Pro”, което показва как с помощта на iPhone 13 Pro можете да заснемете клипове, използвайки инструменти, присъщи на холивудските режисьори. Кинематографичният режим е пример за това, тъй като добавя дълбочина на полети във вашите клипове, докато снимате или след това, когато ги редактирате.

Видеото показва специални ефекти, които съответстват на всичко заснето за високобюджетен научнофантастичен трилър, но в действителност са записани на iPhone 13 Pro. Те не са генерирани с помощта на компютри – например облаците, които се виждат в сцената, са създадени с помощта на пълнеж за възглавници. Други ефекти, като тези, използвани на Hyperseed, са напарвени с помощта на вода и цветни светлини.

За да се създаде ефекта на Космоса и планетите, слайдовете са проектирани върху куполи, придавайки сферичен вид на планетите, когато камерата на телефона е около тях. Плаващият ефект на антигравитацията използва възможностите за фокусиране на стойка на кинематографичния режим на iPhone 13 Pro, за да привлече вниманието на зрителите върху плаващите камъни и астронавта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *