post

OPPO официално обяви, че предстоящия сгъваем флагман, OPPO Find N3, ще включва двойни диамантени екрани, осигуряващи изключително изживяване. За разлика от традиционните сгъваеми телефони, където качеството на екрана е компрометирано, когато е сгънат, OPPO Find N3 използва ново решение за екран с двоен диамант, което предлага първокласна яркост, яснота и надеждност, независимо дали телефонът е отворени или затворени.

Официалните плакати, публикувани от марката, намекват за яркостта на вътрешния екран и възможностите за сгъване на OPPO Find N3, въпреки че конкретните данни все още не са разкрити и се очаква да бъдат ключов акцент по време на официалното представяне. По отношение на дизайна, официалните изображения сочат, че Find N3 се е отклонил от късия и широк дизайн на предишното поколение, включващ по-голям размер на тялото и съотношение на екрана, което съответства на масовите сгъваеми телефони.

Вътрешният екран има прорез в горния десен ъгъл. Устройството разполага с тристепенен Alert Slider в десния край и според слуховете, ще е оборудвано със 7,82” сгъваем OLED панел, който предлага 2K резолюция и 120Hz честота на опресняване, и 6,31” OLED FHD+ 120Hz външен дисплей.

Освен това, OPPO наскоро потвърди, че Find N3 ще бъде оборудван с вграден независим чип за сигурност, въвеждайки нова степен на сигурност на хардуерно ниво за лични и бизнес данни. Говори се, че Find N3 ще е базиран на Snapdragon 8 Gen 2 (вариант 3,36 GHz) с 16 GB LPDDR5x RAM, до 1 TB UFS 4.0 памет, 4805 mAh батерия с 67 W бързо зареждане и 50 W безжично зареждане, 32 МР предна камера, 20 МР вътрешна камера и тройна задна камера с 48 МР основен сензор, 48 МР ултраширок и 64 МР перископен.

Глобалната премиера на OPPO Find N3 е насрочена за 19 октомври в 14:30 местно време в Китай. Едновременно с това същото устройство ще бъде пуснато на други пазари, като Индия и САЩ, под името OnePlus Open.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *