post

iPhone 14 Pro ще има още по-тънки рамки, в сравнение с предишното поколение. Това става ясно от нови CAD схеми, публикувани в Twitter от @UniverseIce.

Всъщност разликата между iPhone 13 Pro и 14 Pro не е огромна, но в съчетание с новите отвори за камерата, които ще заменят досегашния прорез телефонът ще има повече ефективна площ на дисплея.

В предишни изтичания видяхме много подобни рендери, които разкриват малко по-дебел корпус и почти непроменена ширина и височина на телефона, в сравнение с iPhone 13 Pro. По отношение на размера вече стана ясно, че тази година ще видим два 6.1 инчови и два 6.7 инчови модела iPhone 14, като Apple няма да предложи mini вариант.

Стандартните модели ще запазят своя прорез в екрана, докато Pro-вариантите ще го заменят с два отвора за Face ID и камерата. Освен това се твърди, че Pro-моделите ще имат по-добра 48 мегапикселова основна камера и ще използват новия чипсет A16 на Applе, докато стандартните ще си останат с 12 мегапикселовата камера и миналогодишния чипсет A15 Bionic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *