post

Серията Xiaomi 13 ще дебютира по време на MWC 2023 по-късно този месец. Сега нови снимки разкриха глобалния базов модел, а в друго изтичане се появиха рендери на Xiaomi 13 Ultra.

Снимки от разопаковането на Xiaomi 13 бяха публикувани от Snoopy Tech. Те показват съдържанието на кутията на устройството, което вече се продава на китайския пазар. Можем да видим, че глобалният вариант ще пристигне с 67 W зарядно устройство. Освен това в кутията има и прозрачен кейс.

Xiaomi 13 се захранва от чипсет Snapdragon 8 Gen 2 и има тройна 50 МР камера. Той предлага до 50 W безжично зареждане и степен на защита IP68. По-интересен обаче е Xiaomi 13 Ultra, чийто дизайн беше разкрит в друго изтичане.

Рендерът показват задната част на телефона, която има голяма кръгла плочка на камерата. Ясно можем да видим четирите сензора, но подробностите за тях все още са неясни. Слуховете намекват за 1-инчов основен сензор Sony IMX989. Освен това можем да видим извитите ръбове на устройството, но това е всичко, което можем да извлечем от изображението.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *