post

Apple ще представи своята серия iPhone 14 през септември. Слуховете до момента сочат, че iPhone 14 Pro и 14 Pro Max ще заменят 12 МР основен сензор с по-голям 48 МР, но вероятно ще имат същите 12 МР ултраширок и 12 МР телефото сензори като своите предшественици.

Изглежда Apple работи върху перископна телефото камера, която ще даде възможност за увеличение до 6х, но тя ще пристигне с iPhone 15 Pro. Тазгодишните Pro модели ще продължат да предлагат 3х оптично увеличение и вероятно 15х цифрово.

Това беше допълнително потвърдено от Digital Chat Station, който сподели изображения на настройката на камерата на различните модели iPhone 14.

Стандартните модели ще имат двойна камера и не се очаква да получат новия 48 МР сензор. Двата Pro модела изглежда нямат правоъгълен модул, което отличава перископния от нормалния телеобектив.

Говори се, че iPhone 14 ще разполага и с подобрена селфи камера, а Pro моделите ще получат и нов дизайн на дисплея, като ще се лишат от прореза в горната част в полза на два отвора за камерата и компонентите на Face ID. Освен това те ще могат да се похвалят и с новия чипсет А16 на компанията, докато стандартните вероятно ще се захранват от стария A15 Bionic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *